Kennelhoste.

Målet fra bowlingen var å få over 100 poeng på to runder. Det greide jeg med god margin og var veldig for nøyd med meg selv. Neste gang skal jeg heve lista litt høyere, men det er lett å få nye rekorder når man har lite å skryte på seg fra før. Moro var det i alle fall.

Bølla derimot har det ikke like morsomt, det var som vi fryktet kennelhoste han hadde, men på et veldig tidlig stadie. Ble mistenksom straks han begynte å kremte og hoste fordi jeg viste at det var andre tilfeller her rundt der vi bor. Veterinæren bekreftet at det var mange tilfeller nå så han syntes det var bra vi kom tidlig nok til å kunne unngå å smitte flere. Nå må han spise medisin noen dager og unngå kontakt med andre hunder. Nå har han sluttet å hoste allerede, men liker godt den oppmerksomheten som blir han til del og den har han ikke lyst til å miste bare fordi han er i bedre form.

I dag tenkte vi å gå oss tur i finværet. Må ah litt garn så vi kan gå til City Syd som er et bra stykke oppe i veien her. Men litt mosjon skader sikkert ikke etter et par stilledager. 

 

3 kommentarer
  1. stakkars lille pondus da,nei det er ikke greit å bli syk og jeg hvet om minst en i min familie som er på randen til det tragiske når han får hoste så det er ikke bare bare nei.Jeg har bowlet en gang og det var superkjekt :)) vi var en gruppe og vi delte oss i 2,mitt lag vant da så jeg ble litt høy på pæra hi hi,ha en fortsatt fin ettermiddag

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg