Dolly Parton rules……i dag….

Det har snødd masse i går og i natt. Stakkar lille Pontus har store klumper av snø oppover bena , og jeg må stoppe å ta det bort med jevne mellomrom før de blir store som snøballer og umulig å gå på. Med fare for å høre ut som en furten jentunge…jeg vil ikke ha snø nå…jeg vil ha vår. Utenfor vinduene her brøytes det nå, men været får vi ikke gjort noe med så det får vi bare leve med slik det er.

I dag skal vi på kirkegården. Min far ville fylt 83 år i dag. I går var det ett år siden han døde. Like trist enda det. vi savner han veldig alle sammen. Men som han selv sa på slutten så ville han helst være der min mor er og det ønsket har han fått oppfylt. Rart med det når barndomshjemmet forsvinner, man er liksom aldri gammel nok og gulvet blir på en måte revet bort under deg. Jeg føler meg priviligert, det er stor rikdom å være født inn i en god familie. Ikke materielle ting det sier seg selv med fem barn og en inntekt, men foreldre og øvrig familie som tok vare på oss og ville oss vel. Slike ting kan ingen ta fra deg, det er der gjennom livet som et godt grunnlag for å bli alt du kan være. 

Jeg spiller Dolly Parton nå om dagen. Kjøpte en gammel CD med henne og to andre kvinnelige countryartister. Dama har mere enn de brystene hun er kjent for, sangstemmen er minst like stor. Behagelig musikk til å kose seg med.

 

 

 

 

7 kommentarer
  1. Når jeg så overskriften trodde jeg hun skulle får bestemme arbeidsmengden med sangen 9-5 🙂
   Ha en fin dag og god klem. En fin ting å besøke graven på bursdagen. Blir for sjeldent vi gjør det til mine besteforeldre. Ofte kun til jul- så det må vi få se å endre på.

  2. vil ikke ha snø eg heller,men vi lyt nok bare godta att vinteren ikke er helt borte ennå :))Dolly er kjempeflinke å synge så da går det ann å sette på ei plate da hi hi.Stakkars lille Pondus,ikke greit å være lite hund i snøværet da

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg