Hverdager!

Uværet som var meldt i går så vi ikke noe til, men det gjør ingen ting. Vi liker finvær også vi. Anne og jeg møtte onsdagsdamene på Tulla Fisher i går og hadde et par skikkelig hyggelige timer med dem. Etterpå var det å hente onsdagsbarn i barnehagen og lage middag til dem. Nå nærmer tvillingene seg fire år og begynner å bli folk det går an å ha samkvem med. 

I dag skal jeg ut å renne igjen. Denne gangen skal jeg møte bloggvenninde Bibi i byen. Hun bor på Orkanger fem mil herifra, men det går buss hver time så det er ikke noe problem. Men først skal Pontus og jeg møte luftevennene Anne-Grete og Frida. Puddelen Frida har hatt kennelhoste så vi har ikke kunnet ha dem sammen på lenge nå, men nå er hun friskmedlt og da blir det vel gjensynsglede tenker jeg. 

Jeg finner mye glede i hverdagens små opplevelser. Familie, gode venner, klemmer, aksept, kjærlighet er store ord med mye innhold. Jeg føler meg priviligert. Selv med noen minus på helsesiden ser jeg at jeg sitter på en grønn gren med alle de fordeler man har i verdens beste land. Noen minus helsemessig må man bare lære å leve med, ta de hensyn man må, sørge for å få tilstrekkelig hvile noe som er vanskelig for meg. Hodet og hjertet vil som regel emre enn det kroppen orker.

 

 

 

 


4 kommentarer
  1. så deilig med govær framfor det ruskeværet som var meldt,men hos noen ble det ruskevær ifølge nyhetene.
   Kos dere ute med gode turvenner i dag,høres ikke feil ut det da :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg