Toillat folk e skjelden rett!

Pensjonisten er ikke glad i å shoppe, han er stort sett likeglad om han ser innsiden av en butikk om det ikke er mat der. Mat er greit, Clas Ohlson, Biltema og en og annen sportsbutikk går an til nød. Trenger han nytt tøy er det rake veien til Dressmann, finne frem det han trenger, passer det så passer det og da skjønner ikke han vitsen med å prøve noe mer, betale og ut så fort som mulig. I går ble jeg derfor rimelig overasket da han foreslo at vi skulle gå på nyåpning av G-Max klokka 24.02 på natta. Nå er vel jeg tung å be når noen foreslår dumme ting så jeg sa meg villig til å bli med. Da vi ankom tyve minutter før åpning var det tusen personer før oss, men vi stilte oss opp i køen og hadde det egentlig rimelig bra der ettersom det ble servert kaffe og skjokolade. Vel inne etter mye om og men trivdes jeg egentlig godt, i alle fall helt til vi skulle betale. Herregud….for en kør…igjen…ikke bra for en som har et snev av klausofobi. Men vi kom oss nå gjennom det og hjem i løpet av natta med et kupp eller to i bæreposen.

Nå er jeg klar for damekaffe på Tulla Fisher sammen med Anne og hennes gjeng. Og så er det pannekakedag. Hadde nok heller trengt en time eller to på øret, men sove kan man gjøre når man er død som min mormor alltid sa. Værmannen har truet med ekstremregn og en storm med navn Kyrre skal komme i løpet av dagen. Men været er som det er og huset har tak så vi berger nok. 

8 kommentarer
  1. Å kor eg kjenner meg att når eg høyrer om pensjonisten din sin “shoppeiver” – me manglar kanhende eit handle-gen me gubbane.
   Me fekk meldt eit ekstremvær forrige veke, men det vart ikkje noko anna enn eit godt gamaldags regnvær. Eg trur at dei melder ekstremvær etter føre-var-prinsippet no.
   Ha ein god dag…

  2. he he den mannen din e noe for seg selv ,du får krysse fingrane for fredlige barn i dag og kose dokke som best det lar seg gjøre :))tenker da på været 🙂

  3. Litt av en overraskelse det, min mann vil heller ikke være med på andre butikker enn du nevner. Skal han på dressmann blir jeg med for han har en lei tendens til å kjøpe altfor store klærpå en annen side har han dilla på å kjøpe sokker.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg