Gjort er gjort i en port!

Gjort er gjort, fort i en port sa man før i tiden. Men det nytter jo ikke å gråte over spilt melk, så både bilen og jeg overlever nok det noe tøffe møtet med garasjeporte på søndagen. Bilen er kjørt på verksted og må ha ny bakdør, forsikringen er i orden, leiebil er hentet, kjærringa har tilgitt seg selv og alt er tilbake til normalen her i huset. Men det hadde ikke gjort noe med en aldri så liten gladnyhet nå da. 

I dag regner det, vi skrøt nok litt for mye av godværet som var her og da kom værgudene plutselig på at de hadde glemt oss og sendte regnet. Men litt regn har vel ikke skadet noen. Ikke for det, Linda og jeg var bløt til skinnet da vi var ferdig med turen vår i går. Ikke en av de mest minneverdige turene, men været må være ekstremt før vi står over en av ukens to turer. Nå kan vi skryte på oss mere enn ti år så noen mil har vi lagt bak oss. 

Opp gjennom årene har jeg hatt mange forskjellige verv i lag og organisasjoner. Nå er jeg for første gang valgt som kasserer. Det har jeg aldri vært før så der ligger en aldri så liten utfordring. Men lever man så kan man lære …..håper jeg. Skal ta frem dokumentene og prøve å finne ut av det nå etterpå. 

 

 

11 kommentarer

Siste innlegg