Bedrøvelig….

Jeg er litt lei meg i dag. Noe burde bli gjort med det her hodet. Jeg er redd meg seg slik som jeg har blitt. I går skulle jeg kjøre Pontus opp for å klippe seg hos oppdretteren. Tok opp bakdøren på bilen for å sette han inn, men så fant jeg ut at han kunne få tisse litt før vi kjørte. I mellom tiden kom Jarle gående og overtok hunden og bandet. Jeg satte meg inn i bilen, hadde glemt alt om døren som stod opp, rygget ut av garasjen og hørte et brak. Braket var bakdøren som kom i kontakt med garasjen…for å si det slik…ikke gjør dette…det er ikke lurt og så blir man veldig lei seg etterpå. Nå hjelper det ikke å sture, så det har jeg bestemt meg for å la være.Men jeg skulle veldig gjerne ha fikset dette hodet, fått satt dte opp på kroppen og ikke under armen.

Nå ble likevel Pontus vel og vakkert klipt, jeg har overlevd skjokket og tenker at det er bare en ting, et redskap og det kan jeg sikkert leve med. Verre må det være for de som forårsaker menneskelige tragedier. Det ville vært veldig mye verre. 

Jeg er av dem som står opp og går direkte på badet for å ordne meg, så er jeg klar for en ny dag. I dag derimot sitter jeg enda i morgenkåpen og sturer litt, men navnet mitt er skrevet i dusjen så der skal jeg nå. Så blir det vel en fin dag dette også.

Her er i alle fall en nyklipt liten sjarmør…han frikjenner sg fra alt ansvar. Han kan nå ikke kjøre bil en gang og han er ikke helt imponert over matmor heller. 

 

 

14 kommentarer

Siste innlegg