Silky terrier en sjarmør av rang!

Lille Bølla sitter under bordet og sutrer. Han trenger oppmerksomhet og han trenger det nå. Han ser på oss med håpefulle øyne og er i himmelen om bare noen kan leke litt. Han fylte ett år for tre måneder siden og er en sjarmør av rang. Matmor kan i alle fall ikke motstå han og det vet han så inderlig vel. Vi er i ferd med å lære oss sosiale ferdigheter. Noen hunder kan han hilse på og andre ikke, man hopper ikke opp på mennesker man møter og unger må man være forsiktig med. Men  Bølla vil helst gjøre det på sin måte, selv om han nok begynner å ta poengene. Om kvelden når vi sitter i sofaen og ser på TV legger han hodet i fanget mitt, strekker seg og vil bli kost med. Han har ikke helt forstått forskjellen på mitt og ditt, men det plager han  ikke nevneverdig. Ligger det der så er det fritt frem og har han fått tak i noe så vil han helst slippe å gi det fra seg. Men søtere blir man ikke. Han har meg i sin hule hånd for å si det slik. DEt sies jo at man er ikke ekte tater uten hund så kanskje jeg har en ane langt tilbake. 

I natt har det regnet litt, men nå er dte opphold igjen. Nå sier værmannen at vi skal ha regn i mange dager fremover, men han har jo tatt feil før så vi kan leve i håpet. Uansett skal jeg la det gå noen dager før jeg begynner å klage på været ettersom vi har hatt det så fint i lang tid nå. 

Nå snart skal Anne og jeg på tur. Livet er egentlig kanskje bra. 

4 kommentarer
  1. jeg skjønner det med sjarmørettapen ja,jeg sjarmeres av vår datters terryer :))så sånn er det hi hi,no har ikke regnet kommet hit ennå,men som du sier får vi regn kan vi ikke klage første veke :)ha en fin dag da

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg