Litt manisk…..

Er det ikke herlig å lære noe nytt, selv om det er noe så unyttig som å flette armbånd. Det blir nok noen nå i dagene som kommer tenker jeg. Det ligger i min natur å dra alt litt langt…en er aldri nok, enten gjør jeg mange ting samtidig eller ingen ting i det hele tatt. Men det er meg og nå er det for sent å gjøre noe med det. Jeg er nesten litt manisk når jeg setter i gang. Så snart jeg ahr begynt med noe så begynner jeg å tenke på noe nytt. Det er litt slik at om jeg baker brød så begynner jeg med en gang å tenke at jeg skulle hatt boller også og baker jeg boller så kan jeg like godt doble oppskriften og kanskje bake en skjokoladekake når jeg først er i gang. Nå setter helsen noen begrensninger som ikke har vært der før så litt har jeg da fått roet meg. 

I dag tenkte jeg å sette av noe av formiddagen til å få vasket og ryddet leiligheten. Jeg er ikke særlig glad i å gjøre jobben, men jeg liker lukten av  god grønnsåpelukt. Så er det også slik at må man så må man og da kan man likegodt hive seg ut i det og prøve å like det. 

I dag er jeg glad for å ha en nevenyttig mann i huset. Jeg trenger hyller i vinduet og Jarle brettet opp ermene og har en klar med en gang. Det skulle bare være en, men nå må jeg ha to til og det blir vel i løpet av et par dager kjenner jeg han rett. 

 

8 kommentarer

Siste innlegg