Litt manisk…..

Er det ikke herlig å lære noe nytt, selv om det er noe så unyttig som å flette armbånd. Det blir nok noen nå i dagene som kommer tenker jeg. Det ligger i min natur å dra alt litt langt…en er aldri nok, enten gjør jeg mange ting samtidig eller ingen ting i det hele tatt. Men det er meg og nå er det for sent å gjøre noe med det. Jeg er nesten litt manisk når jeg setter i gang. Så snart jeg ahr begynt med noe så begynner jeg å tenke på noe nytt. Det er litt slik at om jeg baker brød så begynner jeg med en gang å tenke at jeg skulle hatt boller også og baker jeg boller så kan jeg like godt doble oppskriften og kanskje bake en skjokoladekake når jeg først er i gang. Nå setter helsen noen begrensninger som ikke har vært der før så litt har jeg da fått roet meg. 

I dag tenkte jeg å sette av noe av formiddagen til å få vasket og ryddet leiligheten. Jeg er ikke særlig glad i å gjøre jobben, men jeg liker lukten av  god grønnsåpelukt. Så er det også slik at må man så må man og da kan man likegodt hive seg ut i det og prøve å like det. 

I dag er jeg glad for å ha en nevenyttig mann i huset. Jeg trenger hyller i vinduet og Jarle brettet opp ermene og har en klar med en gang. Det skulle bare være en, men nå må jeg ha to til og det blir vel i løpet av et par dager kjenner jeg han rett. 

 

8 kommentarer
  1. God morgen.Ja du har nevnt det før at en oftast blir til mange :))så har du noen gaver å gi bort.
   Heldige du som har en mann som er klar straks du sier fra :))dere får ha en koselig dag sammen

  2. God morgen til deg. :o) Det der med å bake og doble oppskriften hørtes kjent ut. Jeg har aldri bare bakt et brett av noen slag. Når jeg først setter i gang da. Bakte mye før, men vi har ikke godt å all den deilige hjemmebaksten, så nå blir det helst når det er noe spesielt.
   Drømmemannen min setter absolutt ikke i gang med det samme .. det der må du virkelig vise at du setter pris på. Så deilig!!
   Ønsker deg en fin torsdag, med armbåndproduksjon. Blir vel noen bilder etterhvert også …?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg