Fletteteknikker an mas……

I dag skal Anne og jeg på Perlehuset og lære en ny fletteteknikk. Vi har vært der før og lært to andre teknikker, men det man kan….den kan man. Det er alltid moro å lære noe nytt av håndarbeid og flettede armbånd det må man bare ha…i alle fall om man først har lært det. På Perlehuset er det to voksne damer som bare er herlige og har sagt seg villig til å bruke litt tid på oss i dag. Gleder meg.

Vi undres hele tiden over været. Vi bukker og takker, men det er jo ikke slik det skal være nå på denne tiden i trøndelag. Man sier jo om trøndere at de starter alle samtaler med å snakke om været. Men når det er mye vær så er det vel ikke så merkelig. Bare at nå snakker vi hvor godt det er og hvor fint vi har det og så prøver vi å være mest mulig ute når det først er slik.

I går hadde vi beboermøte i borettslaget. Nå har styret tatt en tilstandsundersøkelse og der ble det avdekket mange feil og mangler. Borettslaget er fra begynnelsen av 1970 og mye begynner å rakne. Nå må vi vente til neste generalforsamling og så gjøre de nødvendige vedtak. Så har vi vel en husleieøkning i vente tenker jeg og det kan være trasig nok for mange. Men må man så må man og man kan ikke la det forfalle heller. 

 

 

 

 

 

 

 

1 kommentar
  1. så spennende da,lykke til og er vi heldige så viser du oss den nye teknikken :))
   Det koster å ha hus ja og hus er en nødvendighet vi ikke kan greie oss uten,så da lyt en nok bare betale ja så huset får en ansiktsløfting

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg