Lørdager er bra…….

Før i tiden var lørdager noe av det beste som fantes. I alle fall etter at det ble lørdagsfri. Slik det er nå er forskjellen mellom hverdag og helg visket ut, men jeg har enda litt den der herlige lørdagfølelsen hvor man endelig kunne senke skuldrene, la være å tenke på jobb og på å få hverdagen til å fungere. Nå om dagen går dagene så fort at jeg nok kunne ønske meg noen timer til. I dag tenkte jeg å måkke unna litt småting som må gjøres. I kveld kommer Linda og Odd på middag så da vil jeg at det skal være litt på stell, ikke det at de er særlig nøye på det, men for min egen del. 

Hello Kitty lue nummer to er ferdig montert og må bare en liten runde under strykejernet før den drar videre. Så er jeg i gang med en ny traktorlue. Jeg liker egentlig slike lettvinte håndarbeider etter som jeg er veldig fornøyd når noe er ferdig slik at jeg kan begynne på noe nytt.

Radioen overgår seg selv med glad musikk, kaffen er god i dag og dersom skrotten er villig til å følge med meg så borger det for en fin dag. 

 

2 kommentarer
  1. Lørdager er for tiden det fineste som finnes for meg fortsatt. Ihvertfall på denne tida – da jeg ikke må gjøre noe 🙂 Sommeren med gressklipping og hagejobb derimot er litt mer stressende – men kos det og……….. Ha en kos lørdag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg