Snille monster.

Så er vi snart ferdig med enda en vintermåned. Livet går fort nå om dagen og man kan ingenting gjøre for å holde det tilbake. Men når det først er slik så er det jo koselig med mere dagslys og mildt vær. I dag skal pensjonisten og jeg ut på tur. Tenkte å ta i litt og la det bli noen kilometer. Det ble ikke lavsko på Melhus i går, men jeg kom heller ikke tomhendt hjem. Det ble skoletter fra salg…halv pris det liker jeg…så får lavskoene vente til litt lengre ut på året. 

Jarle tok på seg spanderbuksa å kjøpte meg en fin gullring. Ikke dårlig det når det ikke er noe spesielt med dagen og ingen anledning i sikte på lenge. Men slik er han kjæresten min, overasker når man minst venter det. Så hadde han også kjøpt leire til barnebarna og da ble en behagelig ettermiddag i fred og fordragelighet hvor vi laget snille monster, slanger og diverse annet. Nå ville nok eldstemann heller ha litt brutale monster, men lillebror liker ikke det. For han er det bedre at monstrene er de som er redde så slik ble det. Man kan jo ufarligjøre det som er skremmende gjennom rollespill…Men monster finnes ikke sier minstemann…jo det gjør de sier størsten som nok kan like å erte littegranne selv om han er en snill storebror. Silje på sin side ser bare overbærende på sine brødre. Monster står ikke på hennes ønskeliste enten de er snille eller ikke. Slangen hennes får fin pynt på seg. Hello Kitty luen hennes er på et merkelig vis blitt veldig liten. Mormor du må strikke en ny sier hun….

 

 

4 kommentarer
  1. så snill en mann da :))og du fortente den nok.
   Kjekt at barna koste seg med leire uansett hva dei kunne skape av den,alikavel holder jeg en knapp på snille monstre hi hi

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg