Slik er det bare….

Det er noe spesielt med den første koppen kaffe om morgenen. Allerede mens jeg ligger å prøver å manne meg opp til å forlate den gode varme senga ….begynner jeg å tenke på kaffe, Man kan ta mye fra meg uten at savnet ble alt for stort, men kaffen den er en hellig ku. 

Vi hadde hyggelig besøk av lille Tobias i går. Nå var både mamma og besteforeldre med, men gjett hvem som stjal showet. En lite racer ….så vidt rundet sitt første år……en hjerteknuser ….blid og ikke det minste redd for oss som han ikke har sett siden jul. 

Men i dag skal jeg kjøre til Melhus for å møte Tone som skal dit på fysoterapi. Her er snart lavskovær og jeg trenger noe nytt og fjongt. Fint skal det være om halve ræva henger ut sa min mormor , men om så er så skal jeg uansett se om jeg kan finne noe som tilfredstiller tre absolutte krav.

1. Fine

2. Gode.

3. Ikke for kostbare.

Så enkelt og så vanskelig. Erfaringsmessig vet jeg at det som er godt på foten….det koster. Så da så……slik er dte bare..

 

 

9 kommentarer
  1. Har ikke begynt å tenke på nye sko enda men kanskje jeg må gjøre det for det ligner på vår her også. Vi har en flott skobutikk her i bygda så kanskje jeg skal ta en tur dit så er jeg klar når jeg kan begynne å gå med sko.

  2. Viss nokon skulle true meg med kaffi om morgonen, hadde eg grave meg enda djupare under den lune dyna. Eg kan til nød drikke ein halv kopp om ettermiddagen viss det er ei søt kake til.

  3. Ja kaffe må en ha på morrakvisten,der er vi helt enige ja :))håper du får en fin dag på Melhus da,lave sko er tingen no,selv har jeg ikke gått med annet etter nyttår men jeg går i fritidsko da :))

  4. Kaffe må en ha når en står opp på morgenkvisten og da smaker det ekstra godt og så blir en våken. Sko koster men slik er det når en skal ha noe som er godt for føttene da. Så håper du finner noen spreke gode sko som sitter godt:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg