Livet er ikke bare burde burde!

Ettersom jeg skal til legen på kopntroll i dag er jeg “tidlig” oppe. På disse kontrolltimene må jeg møte fastende så da er det greit å ha det litt tidlig på dagen.Nå er ikke jeg av dem som stuper i brødbommen straks jeg slår øynene opp, men likevel. Alt ubehagelig skal man få unna så fort som mulig å så kan man gjøre det man har lyst til etterpå sa min mormor alltid. Egentlig en grei leveregel om man ikke lar det bli alt for mange av den første sorten. 

Vaske vinduer er en av de tingene jeg bare gjør og når jeg først er i gang så kan jeg vel bare være litt på burde siden i dag og få det unna i samme slengen.Så trenger terassen en aldri så liten opprydding og det går jo  for det samme håper jeg.

Nå hørtes dette ut som alt for mange burde og ingen av den andre sorten, men må man så må man. Egentlig er kroppen sliten og lite villig til å være med meg alt for lenge om gangen, men det må jeg bare leve med og så gjøre det beste ut av det. Klagen hjelper i alle fall ikke så det skal jeg ikke gjøre.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg