Vi tegner tur i skogen!

Vi hadde en koselig ettermiddag i går med de tre onsdagsbarna. Pannekaker gikk ned på høykant selv om det å steke dem var en aldri så liten utfordring for pensjonisten… med tre unger som gjerne ville hjelpe til. I en liten tarm av et kjøkken var det ikke bare bare  å manovrere seg mellom stoler og ivrige unger. Med mange pannekaker i magen og ryddet middagsrot var det på tide å være litt kreativ. Jeg tegner eventyr og ungene er helt med. Selv han som er seks greier ikke helt å holde “dette er for barnslig for meg minen” særlig lenge. Snart spør han hvorfor han ikke er med på turen i skogen. Jeg tengner ungene, de har lommelykter for å lyse i skogen, så treffer vi på forskjellige dyr ettersom vi går inn i skogen. Ungene er med i historien, fantasien får vinger og utfolder sg i forslagene til hva vi skal møte neste gang. Vi ser rev, ugle, hare, bjørn og en stor elg. Elgen og bjørnen er ikke farlig, Kristian har levet seg så inn i historien at han nesten skremmer seg selv og trenger en forsikring om at nei da de vi møter er bare snille. Vi stopper i tegningen for å se på dem. Mormor er også med, hun har en stor lommelykt.

Neste gang skal vi i ut på tur i jungelen. Men der er det ingen farlige dyr sier Kristian og det er det fine med det …..da er de jo ikke farlige. Vi bestemmer det sier Silje. Hun er snart i gang med sin egen histori, men den er til forveksling rimelig lik  mormors historie. Heldige mormor med så herlige barnebarn. 

Så i dag skal vi være med Anne-Lise og Kalle på Harrytur. Blir vel en dunk med vin, men ellers er det mest for turen sin del. Selv skal jeg sitte i baksetet med strikketøyet og ha en veldig roligdag. 

6 kommentarer
  1. Ja, da kanskje vi mötes på vegen i dag da! Vi skal fram og tilbake til Stjördalen. Ha en bra dag!

  2. Hadde virkelig sansen for fortellingen du lager sammen med barnebarna. Det gleder et førskolelærer/lærerhjerte. Stimulerer fantasien og gir masse glede 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg