Fine dager…

Det er skikkelig mørkt ute enda, men jeg har likevel vært oppe en stund. Jeg skal kjøre min søster Tone til Stjørdal på behandling hos en lege der og så skal vi benytte sjansen til å kose oss litt sammen. Jeg sitter å hører nyheter om brannen på Flatanger og tenker på hvor trist det må være for de som har mistet hus og hjem. Tenk bare å miste alt av minner, alt av det man har brukt et liv for å bygge opp, alle de tingene man er så glad for. Selv om ingen liv er gått tapt er det en stor tragedie for de som er rammet. Når jeg ser meg rundt her i hjemmet mit vet jeg at ingen forsikring kan erstatte alt det som er her. Verdien ligger ikke i det materielle, men i det jeg føler når jeg ser på det. Likevel er jo menneskene det viktigste og livet det som er  uerstattelig.

I går hadde vi hyggelig besøk først av Anne-Grete og Frida så av Kristin og Liv Maria som hentet Mariusgenseren sin. Pontus jublet over selskapet..han er skikkelig sosial og i likhet med sin matmor  liker han å få besøk. Liv Maria satte i gang med å lære han triks. Vi måtte bare le til slutt etter hans bestrebelser for å få det til. Lille muntrasjonsrådet mitt……

Dagene nå er gode selv om det helsemessige ikke står i stil. Det er så mye å være glad for…Akkurat nå i dag kunne jeg ha ønsket et par ting andeledes, men mange av de viktige tingene ville jeg ikke bytte for alt i verden. 

 

3 kommentarer
  1. tror vi ofte tenker likt når det kommer til helse,med kroniske skavanker må vi alikavel lære å sette pris på dei gode stundene :))
   Jeg er enig i att det viktigste i alle branntragediene er att ingen menneskeliv har gått med,men uff om det hadde rammet meg,maleriene min farmor har malt er det jeg ville savnet mest tror jeg,dei kan ikke erstattes av et butikk kjøpt maleri

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg