100 valper- hjelp…..

Jeg har hatt en travel natt. Av en eller annen grunn  endte vi opp med 100 valper. Disse krøp rundt over alt..tisset og basjet og mere til og vi hadde en kjempejobb med alle disse valpene. Så kom min datter Hege forbi med to valper i band. Vi ba om hjelp, men hun hadde mere enn nok med sine to sa hun. Jeg krøp rundt med en svartsekk for å ta opp etter dem og svartsekken ble full. Da jeg snudde meg var det kommet nytt så det var bare å begynne på nytt. Jeg prøvde å trøste Jarle med at de skulle bare være her i 8 uker, men jeg greide ikke en gang å trøste meg selv. Det var et slit og jeg var rimelig lettet da jeg våknet opp.100 valper er nok 99 for mange for oss. Jeg lurer på hvor jeg får det fra…jeg husker ikke så ofte drømmer, men de jeg husker er alltid så rare. 

I går kveld fikk vi servert deilig lutefisk med masse tilbehør. Ikke det verste jeg har spist det, Anne-Lise err flink og lage mat så det å bli invitert dit er alltid en treat. Så hadde vi en hyggelig kveld, rolig med hyggelig prat sammen med gode venner du kjenner så godt at det er totalt avslappende. Vi tok bena fatt hjemover..gjennom firbladskogen fra flatåsen til Romolslia. Det var mildt og godt så det ble en skikkelig fin tur også. 

I dag er det fortsatt mildt så etter hvert blir det tur igjen. Blir nok en heller rolig dag i dag. Men det er godt dte også……

11 kommentarer

Siste innlegg