Herlige nattetimer!

Jeg er blitt så besett til å sitte oppe utover natten. B-menneske i meg har slått ut i full blomst nå når jeg slipper å sprette ut av senga om morgenen for å dra på jobb på et tidspunkt som er lite forenelig med det å sitte oppe om natta. Jeg liker de sene timene alene med meg selv eller stille med pensjonisten. Lille Bølle… Sorry ….Pontus legger seg tidlig. Han  er heldigvis kveldstrøtt. Selv om han helst ville hatt noen med seg, bestemmer han seg på et tidspunkt for at nå vil han sove, ser oppgitt på oss, snøfter foraktelig og trekker seg tilbake. Så skal jo også jeg til sengs til slutt, men det blir ofte bare fem minutter til og fem minutter til og fem minutter til og plutselig er det en time. Tenåringer på fire ben kan være en liten utfordring for en som ikke helt klarer å takle det strenge oppdragende, han er nok slippet litt langt og må dras inn en meter eller to. Han spiller usjenert på sjarmen og har matmor i sin hule hånd.

I dag skal jeg være hjemme, sykdommen har blomstret de siste dagene og nå trenger jeg noen stunder for å ta meg igjen. Skulle egentlig på tur med Anne-Lise og Kalle, men mått melde avbud.  Leiligheten hadde nok også kunne trengt en kjærlig husmorhånd så vi får se hvor mye vi orkeri løpet av formiddagen. Så strikker jeg Marusgenser til min søster datterdatter og er litt ivrig på den. Blir nok litt strikking i dag når jeg likevel må sitte inne. 

 

5 kommentarer
  1. Tror du lever et godt liv. Og det er bra. Men jeg skal gi deg et ørlite tips. Legg deg til samme tid hver dag, og stå opp til samme tid hver morgen.
   Vi er så dumme når vi blir eldre, at vi tror vi kan gjøre det meste uten å kjenne på, at vi faktisk mange ganger er slitne. Så går man og grubler på hvorfor man er så sliten???? Vi har en tendens til å slakke på det meste, men legge seg i vettug tid er det beste vi kan gjøre mot oss selv!

  2. Jeg ser vel litt annerledes på det enn de to kommentarene over. Hvis du har det bra i sene kvelds/tidlig nattetimer så hvorfor ikke nyte det privilegiet det er å kunne “snu” døgnet litt når du ikke skal på jobb? Du beskriver “tenåringen” din så herlig. I natt hadde jeg besøk av ei venninne og hennes gamle firbente venn, Bella – labrador på over 14 år. Men det var vondt å høre at du ikke er frisk. Håper du får god og riktig hjelp. Ha en fin dag videre.

  3. Jeg er nok ikke nattmenneske rent bortsett fra at jeg står opp på den tiden noen mener det er natt. Det må være minst 15 år siden jeg har sovet til klokka 9. Håper helsa de blir bedre snart.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg