Stakkar Pontus!

Vi har kommet til fjerdejuledag og vi har enda ikke spist julemiddag hjemme. I går var det familieselskap i et lokale rett her oppe. Da var det middag, gang rundt juletreet, julenisse, gavelek og det som ellers hører med i et slikt selskap. I dag kommer Hege, Bjørnar og barna på laksemiddag. Laksen er selvfisket i sommer og har ligget på vent i fryseren til nå. Ikke akkurat julemat, men dog middag blir det vel. 

Husets firbenting er masete for tiden. Han går rundt og sutrer begredelig, så fælt som han har det skulle ikke vært lov. Han trenger å få springe av seg litt energi sammen med andre hunder. Så er det også løpetid i nabolaget noe som ikke gjør saken bedre.  Akkurat nå hyler han i vilden sky mens Jarle klipper klør. Høres ut som om noen prøver å ta livet av han, mens det egentlig ikke er verre enn å klippe negler. 

Apropo negler så fikk jeg gavekort på manikyr og shellalkk i julegave av min datter og svigersønn. Så nå blir det fine negler en gang på nyåret. 

 

 

5 kommentarer
  1. vi skulle vært som dei firbeinte vi også,ivrige etter en løpetur,nå om dagen føles det mer som att vi kunne trille på tur hi hi.Ønsker dere en deilig fiskemiddag

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg