Så er det familieselskap!

I dag skal vi ha familiejuleselskap slik  vi alltid har hatt. Det er det første året uten pappa så akkurat det blir nok litt vanskelig. Vanskelig nok til at jeg var litt i tvil om hele greia. Så er en bror for tiden bosatt i Frankrike og alle hans fem barn er der på juleferie. En annen bror har flyttet til Oslo og hans tre barn er der. Da gjenstår vi tre søstre og vår familie så vi blir 28 stykker om alle kommer. En bra gjeng det også, men vi kommer nok til å savne alle de som ikke er der. 

Det er blitt tradisjon med gavelek i dette selskapet. Da har alle med sin egen gave og så spiller vi terning om pakkene. Hver gang man får seks på terningen får man velge en pakke, først mens alle er pakket inn så pakkes alle ut og man spiller terning i for eksempel ti minutter. Da kan man ta gaver fra hverandre og de du sitter igjen med når ti minutter er gått er dine til odel og eie. 

Gang rundt juletreet er naturlig nok obligatorisk. Men aller viktigst er det å være sammen, treffe alle de man ikke ser til daglig, men som er nær familie. Spise sammen. bli oppdatert på nye familiemedlemmer. Jeg vet at noen er på gang nå også, familien blir stadig større og hver eneste en som bli født inn i familien er like viktig og veldig velkommen. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg