Endelig er vi der!

Så er vi endelig her. Dagen med stor D, den vi alle har forberedt nå i lang tid. Nå skal vi spise frokost hos min søster og svoger før vi drar sammen på kirkegården for å pynte på våre foreldres grav. Det er en egen stemning der på lillejulaften og julaften med masse folk og alle lysene som er tent bortover hele den store kirkegården. Min mor var fru jul her self, ingen ting var overlatt til tilfeldighetene. Alle skulle ha flotte julegaver, gjerne noe hun hadde laget selv og helst flere til hver. Med 5 barn og svigerbarn samt 17 barnebarn var det jo en bragd i seg selv. Alle syv sortene var på plass i kakeboksene og huset bugnet av selvlagede nisser. 

I dag fikk jeg hyggelig melding fra min guddatter Ingrid med bilde av en splitter ny flott forlovelsesring. Kjærlighet er alltid noe som er verdt og feire. Det å love hverandre fremtiden er et stort løfte, men også et løfte fullt av tro og håp om en felleskap og kjærlighet. Gudmorhjertet er der for dem begge og slik jeg kjenner Ingrid tar hun alt slik på alvor og legger hele hjertet i det.

Så når kvelden kommer er det middag hos Hege og Bjørnar sammen med Bjørnars mor og hennes mann. Regner med at tre små der i huset er rimelig spent nå. Gleder meg i alle fall til å feire jul sammen med dem. 

Så vil jeg ønske alle mine bloggvenner og lesere en riktig god jul. Vi blogges………

4 kommentarer
  1. Høres ut som du har en hyggelig dag i vente. Her er det en flott dag så langt men det er meldt mye vind så det blir nok greit å holde seg innendørs. Gratulerer med din guddatter som har forlovet seg, slike meldinger er alltid hyggelig å få. Kos deg idag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg