I dag!

Ute er det i ferd med å bli lyst, eller i alle f all så lyst det blir nå i slutten av november. Nå er det ikke lengre mange timer med dagslys lengre. Likevel liker jeg denne tiden før jul. For meg er det nesten like bra som selve julen. På søndag tennes julegrana utenfor her og da begynner det å krible godt inne i brystet. Jeg liker adventssysslene, bake, vaske alle de tradisjonelle tingene, juleverksted og ikke minst alle de gode luktene i huset. Forventningene til det som skal komme er vel ikke helt det samme som det var da jeg var barn, men dog. 

Nå er jeg i alle fall ferdig med å pakke inn 96 små pakker til mine fire barnebarns adventskalendre. Phhh litt av en jobb, ikke minst å finne nok småting til alle. Men moro likevel, jeg håper bare de kan føle noe av det vi følte i denne tiden da vi var barn. Nå hadde ikke jeg adventskalender, i alle fall ikke det jeg kan huske, men alt det andre. 1. søndag i advent var vi alltid i byen for å se den store grana bli tent. Da var det tykt med folk som sang og koste seg. Så var det å gå rundt å se juleutstillingene i butikkvinduene. 

I dag er jeg litt sen i avtrekkeren, jeg unner meg en ekstra kopp kaffe før Pontus og jeg skal ut på dagens første tur. Men nå skal det straks bli…..

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg