Uff så trist……

I dag er vi alle preget av saken med barnet som døde i Vanvikan i går. Vi vet vel ikke helt hva som har skjedd, men det kan vel virke som om det ikke er et naturlig dødsfall ettersom barnets far er siktet. Uansett er det en trist sak for alle når et lite barn dør. Det blir så meningsløst på en måte og veldig trist for alle ikke minst foreldrene. 

Ute er det mørkt enda og det er enda en stund før det blir dagslys. Det regner…eller en litt bedre beskrivelse er at det dundrer ned. Dagene er korte nå så det gjelder å komme seg ut litt før mørket igjen senker seg tidlig på ettermiddagen. Inne gjelder det å finne den gode forvinterstemningen. Levende lys og litt fin musikk fikser den saken. 

I kveld er vi invitert på kaffe hos Anne- Lise og Kalle. De har besøk av datteren Tove og hennes lille sønn Tobias som bor i Ålesund. Den gutten er et fyrverkeri av godt humør og tiltakslyst…. enda ikke fylt ett år, men kommer seg frem over alt. Ingen trenger håndarbeide med han i huset. Lille søten…hvem kan vel ønske å skade han…….

 

3 kommentarer
  1. ja blir helt satt ut av slike ting 🙁 antar at barnevern og politi ikke har “sett” nøye nok etter i dette hjemmet…uff…tenker på den vesle babyen, som ikke fikk vokse opp :/ Kjenner jeg nesten blør innvendig…
   Ellers ha en fin torsdag da – klem herfra <3

  2. Jeg har ikke fått med meg nyhetene forstår eg,men dette var uansett utrolig trist å høre.Tankene går til dei som sitter igjen med sorgen.
   Det er ufyselig ute her også men det er mest vind,har alt rukket å være ute,men no skal eg holde meg inne og kose meg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg