Dumlekake i dag!

I år er jeg tidlig ute med julegavene. Så tidlig at jeg ikke ligner på meg selv ettersom jeg er av dem som kjøper kjole samme dagen som selskapet er, pynter kaken en halv time før gjestene kommer og så videre. Likevel greier jeg stort sett å være klar med alt. I alle de årene jeg var i arbeid måtte det være en viss form for disiplin om man skule få ting gort. Da var det delmål og realistiske oppgaver hver dag. Med baktanken at så lenge det går fremover kommer man frem til slutt. Nå høres kanskje dette ut som en tålmodig person, men det er det nok ikke. Begynner jeg med noe skulle det helst vært ferdig i går. 

Ute er det mørkt enda, men her inne er det lyst og trivelig. Gubben har fødselsdag i dag så i går bakte jeg dumlekake etter hans eget ønske. Nå er han inne i sin siste uke i arbeid og går av som AFP pensjonist fra og med 1.desember. Nå er det nok slik av man ved alle milepæler tenker litt på det som har vært. Tiden går så fort så selv om man ikke henger seg for mye opp i det som har vært så er det med oss og den vekten blir naturlig nok større etter vært som man får mere å bære på. 

Nå skal lille Bølle og jeg snart kle på oss og gå ut i novemberdagen for å møte våre luftevenner. Litt mosjon for han og litt mosjon for meg. Perfekt…….

7 kommentarer
  1. Gratulerer til mannen din! 🙂 Jeg husker da mannen min gikk av med AFP, for snart 9 år siden….jeg var vant til å ta en sykkeltur på formiddagen, og til å begynne med følte jeg at jeg måtte være heime å holde han med selskap…..men det gikk seg til etter et par uker. 🙂

  2. Gratulerer med gubben og håper dere får det fint når han går av. Godt å få noen år i frihet etter et langt liv i skole og jobb og det startet da han var sju… Ten k på det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg