Gullet skal hjem til Trondheim eller var det Molde!

Rosenborg tapte cupfinalen i går, men jeg sturer ikke av den grunn. På forsiden av Adresseavisa står det med krigstyper “Ydmykelsen”  Leser man videre blir de stakkarne som har gjort feil hengt ut. Men er det ikke slik i fotball at noen må gjøre noe bra og andre noe dårlig for at det skal bli mål? Ydmyket er et sterkt ord og jeg ville ikke ha hengt det på de stakkar spillerne som sikkert er skuffet nok fra før over tapet. Foresten så er vel ikke akkurat andre plass noe stort nederlag. Jeg likte foresten suportersangen som ble skrevet av Dag Ingebrigtsen, den var i alle fall best. “Gullet skal hjem til Trondheim” eller kanskje det var Molde. 

I dag snør det her, men det er meldt finvær sies det så den forsvinner vel snart igjen. Når det først er vinter kan det jo godt være littt snø synes nå jeg, men jeg har vel ingen stemme i den saken. Nå skal Bølla og jeg snart ut i snøværet og møte Frida og Anne-Grete, Linda er på ferie så det blir vel en litt annen kveldstur i kveld. Så skal jeg bake fødselsdagskake til snille mannen som fyller år i morgen. 

8 kommentarer
  1. du har rett ingen spillere fortener å bli hengt ut,jeg er sikker på att dei alle gjør så godt som dei kan .
   Ønsker deg en fin spasertur :))litt snø er ok så lenge den ikke er dryppende våte

  2. Jeg er så enig med deg og boikotter alle aviser som slenger dritt om Rosenborg i dag. Er bare råttne aviser som gidder å blåse det opp til noe verre enn det var. Dessuten burde de fokusere på gleden i Molde i stedet for.
   Ha en strålende tur!!

  3. Media er rask til å finne syndebukker når noe ikke går som de håper… Jeg er jo en ivrig ishockey fan, og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har lest om kamper jeg har vært på, å ikke kjent igjen meg. I går hadde jeg ingen favoritter, men måtte jo se kampen alikevel…. Blitt en tradisjon det :o))
   Ha en fortsatt fin mandag :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg