I dag er jeg glad!

I dag skal Anne og jeg på dametreff..det vil si kaffe på en pub som heter Carl Johan nede i byen. Så litt senere er det pannekakedag med barnebarna. I dag er desverre Kristian syk så det blir bare to. Men aller først må Pontus luftes. Det er en av de daglige rutinene jeg ikke villle unnvære.

I dag er jeg glad…ikke for noe spesielt, men for summen av alt bra som kommer min vei her i livet. Jeg liker den gladfølelsen. En stille bobling i brystet…det å la de gode følelsene bygge opp og bare renne litt over. 

Hva er det egentlig som foregår i Norwegen? Har jeg forstått det rett så må noe gjøres med den gjengen der før alt fagbevegelsen møysommelig har bygget opp rives ned igjen. Jeg håper ansatte i Norwegen kjenner sin besøkelsestid og stopper dette før det får utvikle seg videre. Tryggheten i arbeidsforholdene kommer langt oppe på listen over viktige ting. Ikke la noen rasere det. 

 

6 kommentarer
  1. Da jeg jobba på Pirsenteret for mange år siden, hendte det ofte at vi gikk på After Work på tirsdagen. Og alltid på Carl Johan. Man kan jo bli glad for mindre…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg