Bullebullebullebull….

Så kan vi skrive mandag igjen og mandagene kommer like ofte som alle andre dager. Ukene raser forbi nå om dagen så fort at selv om jeg har alle timene i døgnet til disposisjon skulle jeg gjerne hatt flere. I dag er det vinter her og jeg har lovet meg selv å ta meg sammen og kle meg varmt før jeg går ut. Jeg er ikke så glad for det, men nå har jeg frøset nok så da er det enten å sitte inne (ikke aktuelt) eller pakke på noen ekstra lag og trosse kulden utenfor. 

I går kveld var Hege og jeg hos Anne hvor Hege som er liten og slank arvet masse klær og sko av henne. Der vanket både fine vinterjakker og gortextsko. Forkjølelsen vi har slitt med etter Mallorcaturen er nå på rettrett og gjør saker og ting litt enklere. 

Så snart vi har tatt morgenturen sammen med Frida og Anne-Grete skal jeg rydde skap. Noen hobbyer må man da ha og jeg rydder i skap. Så snart jeg er feridig i en ende beygynner jeg på i den andre. Nå tar det sin tid så før jeg har kommet rundt har jeg greid å rote til igjen. Når jeg så har tatt dagens dose av husmorsyssler kan jeg sette meg ned med strikkingen, den andre store hobbyen nå om dagen. Arne og Carlos har nok blitt litt sjokkert om de så de store eksemplarene av sine dukker.

 

 

3 kommentarer
  1. Jeg er flinker til å flytte rundt på rotet enn å få noe til å bli skikkelig ryddig. Klærne mine har jeg greit å holde litt orden på etter den store kasetsjauen så jeg håper at det varer litt til.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg