Hvorfor ikke!

Livet byr på mange overaskelser om man bare er åpen for det. Det aller viktigste er menneskene du treffer og som blir en del av livet ditt. I dag får jeg besøk av mammaen til puddelen Frida. Nye bekjentskaper begge to, men vi har gått mange turer sammen og i dag har jeg invitert henne på kaffe. Så vet man aldri hvordan dette utvikler seg, men jeg er åpen for det meste og det å bli kjent med nye mennesker er alltid spennende. 

Det er sosialt å ha hund, spesielt en som er så kontaktsøkende som Pontus, når vi treffer folk tilkjennegir han raskt at han gjerne vil ha litt kos og bli venner og veldig mange faller for det. Så treffer du andre som lufter sine hunder og da prates det hund. Jeg vet hva de fleste hundene her omkring heter selv om jeg ikke vet navnet på eierne. 

Arne- og Carlos forvokste versjon av en dukke er nå straks ferdig og jeg lurer på om hun trenger en venn. Jeg er av dem som er litt ensporet, en er ikke nok, det blir som regel flere av alt. Men pytt hvorfor ikke. Så lenge det er moro…………

10 kommentarer

Siste innlegg