Snakk om sovehjerter.

Mannen og jeg har blitt skikkelig forkjølet, nå hoster jeg så snørr og tårert slåss om plassen. Jarle stakkar går på jobb uansett og er rimelig sliten når han kommer hjem igjen. Men slike ting går over og inntil da er det bare å leve med det. 

Gårsdagens ettermiddag med pannekakebarna ble en merkelig seanse. Først sovnet Kristian stående bøyd over sofaen, et øyeblikk etter finner vi tvillingsøster Silje stående likedan over den andre…hva er oddsen for det egentlig. Vi prøvde på alle mulige måter å vekke dem, men de sov. Har aldri sett noen sove slik så det måtte jo foreviges. Etter et kvarters tid sendte vi Pontus på dem, han ga seg ikke før han hadde fått Silje opp, Kristian slapp med skrekken…..han fant vel ut at Pontusvekking kanskje ikke er den mest behagelige måten å bli våken på. 

Nå har disse to store sovehjerter begge to, Kristian sovnet i frisørstolen sist uke. En holdt hodet hans mens frisøren klipte og han sov.

Nå i dag tenkte jeg å ta bussen til byen for å kjøpe fyll til den forvokste Arne- og Carlos dukken min. Men aller først må jeg ta lille bølle ut på tur. Skal møte Anne-Grete og hennes Frida slik at hundene får springe litt sammen. 

5 kommentarer
  1. Godt gjort at de er så samkjørt at selv stillingen blir lik. Noen unger har bedre soverhjerte enn andre og det er godt gjort å sovne hos frisøren. 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg