Hyttetur i helgen:

Jeg overlevde den ordilen det er å gå til tannlegen. Sant og si var det ikke mye å klage om, men det gjør jeg likevel, jeg kan ikke fradra å gå til tannlegen. Når man så endelig er ferdig så må man betale og betale godt. Ikke noe hyggelig det heller.

I dag har jeg vært i byen sammen med Tone og Anne, vært på Jordbærpikene for å drikke kaffe og ellers bare gått å surret. Min niese skal giftes neste hel så jeg fikk sendt gaven hennes med Tone som skal til Sarpsborg i bryllup. Ettersom vi skal til syden så måtte vi melde forfall desverre. Skulle gjerne vært der sammen med dem, men denne gangen gikk det ikke. 

Nå pakker vi for å kjøre til hytta. Blir vel en av de siste turene denne sessongen så vi får prøve å nyte den så godt vi kan. 

3 kommentarer
  1. Godt det ikke var den store utfordringen hos tannlegen da :))liker det overhode ikke jeg heller.
   Dere må ha en deilig helg på hytta håper værgudane er med dere da

  2. hehe, samme her … Tannlegen min er kjempeflink og rolig. Jeg sovner nesten hver gang jeg sitter i stolen. Synes det er beroligende å høre på boringen. Men når jeg er ferdig og skal betale, er det ikke så morsomt lenger.. Jeg visste hva jeg kom til å skylde, fordi jeg spurte forrige gang jeg var der. Det går an når man får beskjed et par måneder i forveien og kan sette av noen tusen lapper.. to tusen kr, takk. neste gang? det blir nok et par tusen til, men ikke mer nei. I verste fall blir det en ny porselen tann til 5000 kr.Nei, det vil jeg ikke tenke på ennå.. unngår heller å spise drops og karameller…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg