Uff da!

Det er tidlig morgen for en som liker å sitte oppe om natten, men jag skal til tannlegen så da er det bare å komme seg opp, manne seg opp og prøve å overbevise meg selv om at tannleger er hyggelige folk. På det tannlegekontoret jeg går nå er det som en fabrikk hvor pasientene sitter på et rullebånd som går gjennom kontorene…. slipper av pasienten hos en av de mange tannlegene …..blir skjekket… settes på rullebåndet ut i resepsjonen hvor man betaler…i dyre dommer,, før man settes ned og sendes ut. Her er mange unge tannleger og alle er støpt i samme formen. Ikke mye lik min første tannlege som var av den gamle skolen. Der fikk du solbriller for å spare øynene for lyset, mens han og hans kone som  var assistent kranglet om det som de kunne krangle om. Nå er de pensjonerte begge to desverre. 

Da var det nok mye koseligere i går med tre av våre tre friske fine barnebarn. Vi spiser sammen..prater mye…ligger på senga og forteller eventyr, jeg elsker å gjøre barneøynene store og undrende og gjøre disse dagene glade og hyggelige. Så den optimale treat, barnehendene rundt halsen og en herlig kos eller tre.  Midt oppe i skokken krever Pontus sin plass, der ungene er der er han og deler ut nuss i hytt og pine, så når ungene er vel hjemme hos sine og freden har senket seg i det svaneske hus da slukner den lille herren og lar oss i fred resten av kvelden. 

3 kommentarer
  1. Ønsker deg en god tur til tannlegen 🙂 jeg må også finne ny nå som jeg har flyttet, gruer litt for det ja, man vet jo hva man har men ikke hva man får…

  2. Lykke til hos tannlegen.
   Høres ut som du har heldige barnebarn 🙂 Tenk å få komme til en slik bestemor <3
   Mine barn ser sine besteforeldre 1-2 ganger i året og de savner å kunne møtes oftere. Nå er det bare en ukes tid til min mamma kommer på besøk og det planlegges masse både i telefon og hver for seg :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg