OK……

En dag var det full sommer og den neste var det høst med vind og regn. Men jeg klager ikke …ikke den første uken i alle fall for maken til fint vær som vi har hatt i sensommer og tidlig høst kan jeg nesten ikke huske. Nå er man ikke trønder om man ikke har noe å si om været, helst noe negativt, men det skal jeg som sagt ikke gjøre.

 I dag skal jeg til dyrlegen for å få pass til Pontus. Han trenger det nå ettersom han skal til Sundsvall på utstilling med oppdretteren om 14 dager. Passer egentlig godt det for da er vi i syden. Gudsønn Hans Jørgen skal passe han fra lørdag til torsdag og så tar Vibeke oppdretter over og tar han med til Sverge. Gruer litt til å dra fra han ettersom det er første gangen, men håper det går bra. 

I dag er Pontus og jeg tidlig opp ettersom det har vært dårlig med søvn i natt. Sykdommen har blusset opp og jeg har ganske mye vondt for tiden. Prøver å ikke tenke på det, være som strutsen og stikke hodet i sanden om jeg ikke tenker på det så finnes det ikke taktikk, men må vel innrømme at jeg ikke helt har lyktes med det den siste tiden. Men snart skal vi ut på tur og møte våre turvenner Anne-Grete og Frida som er et heller nytt bekjentskap, men veldig hyggelig. Så blir vel sikkert også denne dagen bra….

4 kommentarer

Siste innlegg