Au da!

Dagen i dag vil vel antagelig bli litt spesiell ettersom vi skal feire 60-årsdagen min  med slekt og venner i et selskapslokale rett her oppe. Vi var der i går kveld og dekket opp med god hjelp av Hege og nå er det bare å håpe at alt går greit ellers, at maten blir levert i tide og alt annet som man kanskje uroer seg litte grann for på forhånd. Men når man ser bort fra det gleder jeg meg stort, mest til det å kunne samle 40 av mine nærmeste og ha en hyggelig stund sammen. 

Så kan man sikkert på en slik dag reflektere litt over hva livet har gitt meg så langt og hvordan ting vil bli fremover, men det har jeg tenkt å vente med til den 15. sept. som er den dagen da det hele startet. I dag vil jeg bare være glad for at jeg er i stand til å feire dagen sammen med de som betyr mest for meg. Det å ha gode mennesker rundt seg i hverdag og fest betyr mye for meg. 

7 kommentarer
  1. Gratulerer så mye! Så moro at du har lyst til å feire dagen. Blir stadig flere som bare lar anledningen fare. Håper du får en fin kveld.

  2. Kos dere. Utrolig flott å feire dagen med mennesker som betyr mye for en. Jeg feiret min 60 års dag sist november. Hadde egentlig ikke mot til å gjøre det, men gode venner tok ansvaret og regien og det ble en dag jeg ikke kommer til å glemme.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg