Snart høst!

I dag tidlig fikk vi den første smak av høst, det har vært kaldt i natt, men nå er solen kommet frem og lover en ny fin dag. Litt senere skal Anne og jeg på sykkeltur, men da har vel temperaturen steget til et greit nivå. I løpet av helgen forlater vi det som regnes som sommer på kalenderen og går inn i den første høstmåneden. Jeg liker høsten…jeg liker den kjølige klare luften, de fine fargene, mørket om kvelden og levende lys hjemme. Det eneste man kan si i mot høsten er at den leder til vinter og når jeg tenker på det er jeg nok desverre ikke like andektig. Nå skal jeg ikke tenke på vinter og det som helt sikkert kommer, det blir vel bra det også om man legger godviljen til, enn så lenge kan vi håpe på mange fine dager.

Jeg er oppe tidlig i dag, snart kommer elektriker og rørlegger for å legge den siste finish på badet. De skulle komme veldig tidlig i dag så jeg stod opp enda mye tidligere for å være sikker på ikke å bli tatt på sengen. Egentlig er det  greit, morgenen er så fin, solen var oppe før meg og da er jo egentlig dagen i full gang.

5 kommentarer
  1. God morgen.Åbli tatt på senga av håndverkere er vel ikke det som står på ønskelista nei :))det var bare 5+ når jeg stod opp og sola ser vi ikke før 10 så her er det veldig kaldt en stund til,men du så vakker dagen vil bli,vi får nyte den :))

  2. Håndtverkere kommer vel aldri på tia .. håper de har innfunnet seg nå i alle fall, kjipt å sitte og vente på dem!
   Synes du er flink med den syklinga, skulle ønske det var meg. Men jeg liker jo ikke engang å sykle … Ha en fin dag. :o)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg