Dager som kommer…dager som går…..

Jeg har sovet dårlig i natt, men slik er det bare noen ganger. Hodet finner ingen ro, tankene svever rundt og tar for seg mange forskjellige tema som blir med inn i søvnen og gjør hvilen vanskelig å finne. Men morgenen kom da omsider, nå er dagen ny og ubrukt og kaffen smaker enda bedre enn vanlig. 

I går ble min gode  nabo gjennom mange år begravet. Kanskje er det den tanken som var med meg utover natten. Damen hadde kols og var veldig plaget så det var vel ingen overaskelse. Det var vondt å høre på henne på slutten. Det må være helt forferdelig å ikke kunne puste skikkelig. Man kan vel bare tenke seg. Likevel var hun et muntrasjonsråd og alltid klar for en prat over verandakanten. 

I dag tenker jeg å ta kroppen på alvor å kule ned litt, i morgen kommer rørlegger og elektriker og skal gjøre ferdig det siste på badet og på lørdag skal det feires 60-årsdag selv om dagen egentlig ikke er før den 15. sept. Vi har leid lokale her på Romolslia ettersom vi ikke har så mye plass her hjemme. Litt greit egentlig også, det er fine greie lokaler med alt det utstyr man kan ønske seg. 

Tenker man etter er det egentlig ingen bragd å fylle 60 år, det har gått helt av seg selv. Hadde jeg hatt noe å si i den saken ville jeg nok ha holdt meg en stund i femtiårene. Men jeg tenker mye på tiden  og hvordan vi disponerer den, hvor kort livet egentlig er og hvor viktig det er å holde fast ved alle gode stunder. Kjenne lykkefølelsen i de små hverdagslige ting og ikke alltid se frem mot de store begivenhetene. 

Nå har Pontus tenkt seg på tur, litt ut på formiddagen skal jeg hente nøkler til festlokale, så skal jeg rydde litt………………. mitt evighetsarbeide……rote…rydde….rydde…rydde. Hmmmmm….kanskje en ryddemaskin….

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg