En ny dag………

I dag skal jeg til legekontroll igjen. Det betyr at tre måneder er passert ettersom denne kontrollen skjer hver tredje måned. Hver gang tenker jeg at det kan da umulig være gått tre måneder allerede. Men det har det selsagt.

Senere i dag er det pannekakedag med tre av våre viltre barnebarn, fem uker siden sist nå ettersom vi har hatt ferie. Eldstemann som er her en tur hver dag nå har tenkt ut menyen, Det måtte være tomtasuppe med egg og makaroni til pannekakene og så klarte han å ta på sukkeret selv. Jeg måtte hente han på SFO før jeg hentet tvillingene for han skulle være med på barnehagen. Det er så koselig med Andreas nå, han prater i vei og har mye å fortelle fra skoledagene. I går satt han på PCen og skrev vilkårlige bokstaver og så måtte jeg lese det han hadde skrevet. Tredve konsonanter etter hverandre er ikke bare enkelt å lese, men gutten lo så han hikstet av mormors forsøk. Jeg liker å få han til å le, han blir så utrolig søt, smilehullene er dype og latteren smittende. Snart ler jeg med og så har vi en fin stund sammen han og jeg. 

Nå om dagen går det på valg, blir det Jens eller blir det Erna.Valgfesket lukter svidd, men jeg kan ikke lokkes min stemme går dit den har vært i alle år. Ingen grunn til å endre på det som fungerer mener nå jeg. Orker ikke følge med mye på valgsendingene, men noe får man jo med seg. 

Nå må jeg gå morgenturen med lille Bølle noe som er en bra start på dagen og så er det bare å vente å se hva dagen ellers byr på……

 

 

5 kommentarer
  1. Det er så koselig å høre om barnebarn-dagen. Nå får også jeg min “bestemor/tante”-dag. Tvillingene “mine” ble ett år i juni og har nå startet på andre uka i barnehagen.Litt av en overgang både for mamma og tvillingene. I går var jeg med både til og fra barnehagen. Etterpå spiste vi alle fire middag her. Fra neste uke av skal jeg hente dem tidlig en dag i uka og ha dem her. Jeg GLEDER meg. Vi har vært mye sammen dette året, hver tirsdag har vært tvillingdag, Veldig moro for meg som ikke har egne barn å få følge dem så tett. Mormor i Trondhjem misunner meg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg