Hurra det er hverdag!

Så er vi tilbake til hverdagen igjen etter ferien. Det kan virke litt rart å si det slik ettersom jeg har vært uføretrygdet i over et år nå, men likevel….det er forskjell på økt og helg. Det er i alle fall ikke mye fest over gjøremålene i dag selv om jeg brøt helgehvilen i går og fikk måkket unna en hel del da. Nå er det ikke veldig lenge til vi skal reise til syden sammen med Hege, Bjørnar og ungene så noe er det da å se frem på feriefronten enda. 

Andreas som har halv plass på SFO skal være her en times tid hver dag fremover nå. Skal bli veldig koselig å følge førsteklassingen i hans første skoleår og få førstehåndsinformasjon om skolesakene. Litt rart å tenke på at mitt eldste barnebarn Håkon nå har startet i andre klasse i Rindalen og Andreas nå også er skolegutt. Sannelig går tiden litt for fort for meg. 

Pontus skal snart på sin første utstilling. Jeg hadde blitt glad om han gjorde det godt, men dersom det ikke blir slik er han likevel verdens fineste. Jeg har ingen preferanser på hve en dommer på en valpeutstilling ser etter, men det trenger jeg vel heller ikke vite. Men han kommer fra en alle tiders real oppdretter og jeg har forståelse for at hun vil vise frem sitt oppdrett. 

Ellers har vi fint vær om dagen, nå skal Pontus og jeg ut å gå tur, leiligheten venter på en husmor og jeg lurer på om Linda er klar for en ny sessong med kveldsturer.  

 

8 kommentarer
  1. Håper du får en fin uke 🙂 Skulle til syden jeg og, men har lagt om planene, og skal fortsette å spare til stor-ferie neste juli… Nå blir det bare et baby-besøk til eldsta på Hamar, for å se på babyen i oktober <3 God mandag - klem 🙂

  2. det blir vel ikke flere sydenturer for meg i år :))heldige du som har det å se fram mot.Det er når barna begynner på skolen at en ser kor fort tiden går,neste år begynner vårt elsdte barnebarn også:)ønsker Andreas lykke til og så får du ha en fin dag

  3. Håper du får en fin uke. Selv om du er hjemme er det selvfølgelig forskjell, og hvem sier at det ikke er travelt. Kos deg masse, og vi “prates” her igjen 😉

  4. Det er vel litt sunt å opprettholde en slags rytme selv om man er uføretrygdet? Jeg synes i hvert fall det. Til tross for at vi hverken får feriepenger eller annen påskjønnelse;)
   Håper du får en flott tur:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg