Hjelp det er en lyd!

Så er ferien over for denne gang, men det har vært noen fine uker ute på trøndelagskysten. Til og med været har vært optimalt så da blir kosfaktoren rimelig høy. Vi hadde bestemt oss på forhånd om at dersom det var finvær skulle vi nyte det ute uten å tenke på alt som skulle vært gjort. Da er det naturlig at jobbglasset er nesten like fult nå som for fire uker siden. 

På vei hjem i dag var vi innom Orkdal sykehus hvor min svigerinne er innlagt. Veien ellers ble rimelig lang ettersom vi hørte en rar lyd fra hjulet bak . Det hørtes ut som metall som gnisser mot hverandre. Antagelig er det et hjullager sier husholdets bilekspert. Jeg for min del kunne ikke si hva problemmet var om så jeg fikk tre ønsker oppfylt. Det var en lyd og det har jeg fått med meg at fremmende lyder ikke tyder på noe godt. Antagelig er det lyden av tusenlapper som forsvinner ut av lommeboka og inn i kassen på bilverkstedet. Men vi kom oss hjem og det var i alle fall en bra ting.

I dags kal vi til Bakklandet på boklansering. Bibi har fått mye oppmerksomhet rundt boka si og det har hun ærlig fortjent. Skal bli moro å se hvordan det foregår ettersom det er min første boklansering ever. 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg