Det øser ned!

“Det er bra det er tak på husan”sier Jarle når det regner slik som nå. Det er godt å ligge her på hytta å høre regnet trommer på taket. Lå våken i natt og hørte på…… trommingen bysset meg i søvn og jeg sov deilig avslappet slik man gjør når in gen forventer noe av deg og du kan nyte livet fri for alle  krav som livet stiller ellers.  Nå er det sagt at regnet skal slutte en gang så vi forventer oss finvær rimelig snart igjen og da er det ikke så farlig. 

I dag skal vi på bytur, har noen ærender å gjøre og så skal vi hente post hjemme. I kveld kjører vi utover igjen regner det får man finne på noe inne. Canal Digital har sendt oss det vi håper skal få Tven i gang igjen. Har vært uten nå en måneds tid og selv om den ikke er særlig savnet enda hadde det vært fint å ha den i orden om regnet fortsetter noen dager. 

Pontus har det fint her ute, han går ut og inn som han vil, men holder seg ved hytta. Må bare huske på å se litt etter han i tilfelle han kommer på at han skal ut på eventyr. Gutten er en liten kjælegris og vil helst ikke ut i regnet, men skal man unngå skvetter inne må man så da så……….

2 kommentarer
  1. Du er ikke alene om å syntes at det er koselig å ligge å høre på regnet som trommer. Jeg hører jo ikke taket, men vannbrettet gjør samme nytten. Så langt i dag har vi fint vær her i Oslo, med en formiddagstemperatur på ca 19 C. Ha en fortsatt fin dag :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg