Litt bortskjemt…..

I går kveld fikk vi en ordentlig regnbyge og trodde at nå ….nå var godværet over for denne gangen. Det er alt for ofte slik her i trøndelag at det holder ikke med en skikkelig rotbøye, men det regner i flere dager. Men i dag er det sol og blå himmel igjen og alt er bare fryd og gammen. Jarle er ferdig med gjerdet bak blomsterbedet..så er det også i boks. Trenger bare litt maling, men det må vente til neste år. 

Litt ut på ettermiddagen skal vi besøke min svigerinne som bor et par tre mil her i fra. Men til så lenge tenkte jeg å sitte her og gjøre ingenting eller bare strikke litt. I løpet av disse dagene har jeg strikket vinheks til Anne-Lise, heklet et par grytekluter til Karen og er i gang med mønstrede sokker til min niese Mette. Det går ikke fort for å si det som det er, jeg er ikke særlig vant til å strikke mønster, men gøy er det. Nå har jeg strikket fire par så litt blir det da. Litt stolt av meg selv da…..selv om selvskryt er vel egentlig ikke særlig foryndene så man burde la det være. 

Vi spiller scrabbel på kveldene, TVén har klikket og vært ute av drift en måneds tid og da må man finne på noe annet. Det samme skjedde med en kollega av min mann. I mangel på TV ble han ble sittende å prate og da han skulle fortelle dette på jobb i lunsjen sa han at “det var da ei trivelig kjerring det”. Så slik kan det gå, man får tid til å prate sammen. Aldri så galt at det ikke er godt for noe. Skal vel prøve å stenge av litt oftere og ta noen TV frie dager. 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg