På Lista!

Denne morgenen..første torsdag i ferien borger for å bli like fin som de dagene som har gått. Her er så fredelig, bare hundene som renner av seg før den verste varmen setter til. Pappas hund Lady som nå bor hos min søster er linken mellom det som var og det som er. Mens han levde så vi ikke den ene uten den andre. Det er godt å vite at Lady …som var pappas øyensten har det så godt og trygt hos Tones familie. 

I går var drømmedagen blitt til virkelighet. Vi tok båten ut til Magerøya hvor det er en gammel skysstasjon. Der kjøpte vi oss Bacalao og koset oss i sommerværet. Da vi kom hjem fikk vi besøk av Per og Gullbjørg og hadde noen fine timer sammen med dem. I dag drar Esten og Tone hjem …..noe som er litt trist. Tone er av den sorten man kan slappe ordentlig av sammen. Hun har hatt en stri tørn med sykdom, men har stått rak gjennom alt sammen. Jeg beundrer lillesøsteren min for det hun er og er glad for de tette båndene vi har oss i mellom. 

Nå ahr Jarle dratt til sin bror som har hytte i nærheten for å hjepe han og trille sand. Hundene har landet, Tone og Esten ligger enda og jeg sitter her i freden og drikker min morgenkaffe. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg