Deilig…..

I dag er det bare Jarle, Tone, Esten, Lady, Bølla og meg igjen her på hytta, men været er nydelig og vi sitter ute med morgenkaffen. Jarle har slått meg ned i støvlene i tredobbel Yatzy , men jeg har tenkt å ta en revansje om ikke alt for lenge. I dag er sjøen blank og stille, det er fredelig enda såpass tidlig ikke en gang måkene forstyrrer med sine stygge skrik. Lady og lille Bølla renner rundt her . De benytter anledningen nå før det blir for varmt til slike utskeielser. Da lander de og gjør fint lite av seg før det blir kveld og litt kjøligere igjen.  

Jeg er nesten litt andektig når det gjelder morgenkaffen. Ingen syssler går foran den. Etter morgenstellet er fokuset rettet mot en ting…det mørke brygget i kruset og en stille fredelig stund før dagen tar meg til seg og andre ting krever oppmerksomheten. En av livets gode ting som spares til den tiden kommer at man kan ha rolige gode morgener og man har ingen god grunn for å stresse avgårde da man vet at man har tid nok resten av dagen. 

Min nevø Esten er en slik gutt man bare blir glad i, snillere blir man ikke. Vi har virkelig nytt å ha han her sammen med oss noen dager. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg