Tiden er dyrebar!

Denne søndagen startet litt senere enn det jeg egentlig vil. Jeg tenker ofte at tiden må nyttes og ikke kastet bort etter som det er alt for lite av den, men noen ganger sier kroppen stopp og hvilen blir nødvendig og slik var det vel i dag. Min mormor sa alltid at man kan hvile når man er død og nå forstår jeg litt hva hun mente. Man skal være litt grådig på tide og få mest mulig ut av den. 

Nå skal jeg skaffe meg litt frisk luft  så Jarle, Anne, Bølla  og jeg skal sykle til Plantasjen. Det er ikke mere enn en 5-6 km. unna her . Bølla sitter i en spesiallaget sekk i kurven. Den har feste for halsbåndet slik at han ikke kan hoppe ut.  Nå er han ikke lengre valpesøt slik at alle vil stoppe og hilse på han og har derfor fått en brå og brutal oppvåkning. Folk går forbi han uten og ville kose….hmmm merkelig og ikke særlig bra. Han er en vennlig sjel og vil gjerne hilse  på alle. I dag har han en overaskelse i vente. Han skal bades når han kommer hjem og det er ikke noe som står øverst på ønskelista for å si det slik. 

Hege og jeg laget vårruller i går kveld. Vel hjemme var vi ikke sene med å smake på dem. Vårruller er rimelig godt og nå har jeg en del i fryseren. Herlig….smaker så godt med sweet chilisaus og litt salat til.

 

3 kommentarer
  1. Ble en sen start på min søndag også, men sånn er det når man sitter til det begynner å lysne igjen….
   Jeg må som regel alltid hilse på hunder jeg møter, hvis de vil det selv da :o)) Den lille bølla di er fortsatt utrolig søt syntes jeg :o))

  2. Her hadde vi bråstart, sov forlenge, vi skulle ha barnebarn, men det gikk seg til..
   Vårruller høres godt ut, har du en god oppskrift..
   Ha en rolig søndag videre:))

  3. Ja noen ganger må en nok lytte til kroppen,sånn er no livet :))synes uansett att du får utnyttet dine dager godt eg:)sykle til plantasjen hmm får du med noe hjem derfra da?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg