Farger, surdeig og vaskedager!

Er det ikke rart hvordan vi blir påvirket av de faregene vi om gir oss med. Selv velger jeg i alle fall ofte farger ubevist ut i fra dagens sinnsstemninger. Noen farger gir mere energi enn andre, noen gir en følelse av trygghet, noen gir ro i sjela og så videre. Egentlig burde vi være mere bevist på fargevalget når vi kjøper klær eller ting vi omgir oss med i hjemmet. Jeg liker farger og har vel gått min  egen fargerike vei i all den hvitheten som har vært moderne nå. Likevel synes jeg det er fint hos andre , det passer bare ikke med meg. Nå om dagen tenker jeg på lindegrønt. Kanskje lindegrønt på stua. Må tenke litt på den. 

I går fant jeg oppskrift på surdeig og nå står startdeigen og godgjør seg. Slik skal den stå i fem dager før man blander den sammen med mere mel og steker den. Så skal man gjemme en liten bit som skal bli til neste deig. Så må jeg abre benytte meg av den lille snev av tålmodighet som finne si den her kroppen inntil jeg ser hvordan den blir. 

Akkurat nå roper husmoræra på meg og vil at jeg skal vaske leiligheten. Moro når det er gjort da. Det er noe som heter at det er aldri så galt at det ikke er godt for noe. På vaskedager er jeg glad jeg ikke har et stort hus, men en fireromsleilighet. Likevel lurer jeg litt på akkurat nå om ikke fredagene kommer litt for ofte. Men må man så m å man det er bare å hive seg ut i det. 

 

3 kommentarer
  1. Har vært litt som deg jeg. Omgitt meg med masse farger. Helt til i fjor påske, da ble det ganske hvitt rundt meg også. Og nå begynner jeg faktsik å liked et. Etter over et år. Nå som alle andre går vekk fra det ..
   Spennende med den surdeigen din. :o)

  2. Her i nyhuset er det foreløpig bare kvitt og kaffelatte, skal nok bli noen farger etterhvert, må bare tenke meg om hihi
   Surdeigen skal visst være rugmel, vatn og masssssse tålmodighet, venter og ser hvordan det går meg deg først jeg ;0)

  3. lindegrønt er en nydelig farge,men du har vel ikke planer om å male stua i år også vel?
   Spennende med surdeig,har lenge hatt lyst til å prøve det jeg også,kanskje til høsten :))vi får se får høre med deg koss det går først

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg