Ikke bare bare!

To martnasrunder på en dag…litt i meste laget…spesielt med tre  små i trengsel og menneskemylder. Nå var ungene så snille at mormor vokste flere cm. av bare stilthet over de flotte snille ungene, men det kan ikke være bare bare og vært liten i det kaoset som rådet. Nå fikk vi utrettet det vi skulle og alle var fornøyde da vi var på vei hjem. Min søster Tone og hennes sønn Esten var med oss hjem til kveldsmat. På bondens markes selger de verdens beste surdeigsbrød og det gikk ned på høykant. Nå skal jeg prøve meg selv og se om jeg får det til. 

I dag tenkte jeg å tenke minst mulig og bare surre litt her hjemme. Det kan være greit det også etter alt styret.

 

9 kommentarer
  1. Jeg var innom Martnan en liten tur på tirsdag, men det var så mye folk at jeg ga opp før jeg kom igang…men hyggelig med god stemning, liv og røre på torget!

  2. Hadde en gang en oppskrift på en surdeigskake .. eller jeg fikk en klatt deig som skulle stå og godtgjøre seg så og så lenge i romtemperatur, for så å blande oppi noe mel og sikkert noe annet også. Deigen måtte deles før den ble bakt ut, eller før det andre ble blanda oppi?? Husker ikke. Men det ble godt iallefall.
   Jeg har bare sløva hele uka. Strikka litt, shoppa litt, ikke gjort noe som helst fornuftig igrunnen .. har litt dårlig samvittighet, men disse lange kveldsvaktene tar nesten knekken på meg. Så det er litt sånn forebygging kan du si. ;o) Håper du har hatt en fin dag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg