Noen burde få ut fingeren!

I formiddag skal Anne, Tone og jeg på martnaen i Trondheim sentrum, så skal Jarle, Andreas, Silje og Kristian på den samme martnaen i ettermiddag. Regner med at det er det jeg tåler i dag. Blir vel sofaliv  resten av dagen tenker jeg. Men jeg tenker og lever litt etter min mormors siende om at man kan hvile når man er død. Ikke for det, med den tilstanden denne kroppen er i trenger jeg nok en time eller to før det også.  

I nyhetsbilde er det en spesiell sak som gjør inntrykk nå om dagen. Det gjelder asylbarna som blir tvangssendt ut av landet. Det som kanskje overasker mest i det bildet og som man sier lite om er at problemmet egentlig etter mitt hode er at disse er her i opptil ti år før saken deres blir endelig vedtatt og de får avslag på asylsøknaden. Nå skal ikke jeg skryte på meg noe inngående komtetanse på hvilken saksgang dette er, men at man skal bruke ti år, mens mennesker venter er for meg uforståelig. Ikke så rart det blir drama av slikt. 

 

Nå har jeg ikke mange hemligheter, men om jeg hadde skulle jeg hatt en slik dagbok. 

 

1 kommentar
  1. Når de må vente i så mange år, kunne de ha fått avsalg før som sist, mener jeg da. Vente i 10 år er umenneskelig..Enig med deg, det er noen som må få fingeren ut.
   Slik dagbok, ja den var tøff, men så mange hemmeligheter har ikke jeg :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg