Fine damer!

Det er mandag……..igjen, men hva gjør vel det når fuglene kvitrer,  solen skinner og himmelen er knallblå. Man kan vel alltids trives når omgivelsene viser seg frem slik. På forsiden av avisen i dag ser jeg en av min datters barndomsvenner som er interjuet i forbindelse med en artikkel om fedme. En fedmeforsker sier at kroppen nekter å miste vekt og at det er alt for lett å moralisere over at fedme skyldes latskap og dårlig selvdisiplin. Rart hvor viktig det er for oss å ta seg godt ut. Det er liksom aldri helt greit og alt fokuset rundt det gjør ikke saken bedre for den som  ikke er helt perfekt. Nå er det vel forskjell på noen kilo og fedme som er helseskadelig, men likevel. Damen på avisens forside har i alle fall greid å legge igjen kiloene på treningsengteret og ære være henne for det. 

I dag har jeg lyst til å gjøre noe utenom det vanlige, men kan ikke med min beste vilje forstå hva det skal være. Skulle ha vært til byen for å høre med netcom om mobilt nettverk, men kvier meg for jeg virker alltid som en idiot når det kommer til tekniske ting. Begynner man å snakke med It utrykk kunne du like godt snakket gresk i forhold til hvor mye jeg forstår. 

 

 

8 kommentarer
  1. Helt enig i det med tekniske duppeditter……jeg hadde problemer med internett-tilgangen og måtte ringe leverandøren, han var enig i at jeg var helt grønn. Vi måtte ta det med teskjeer….

  2. Ja, jeg har 40 kg overvekt og de sunneste handlevognene. Kombinasjonen av lavt stoffskifte med lav forbrenning og dårlig med energi til å trene, samt altfor mye insulin,som produserer fett og for mye stresshormoner som igjen produsere insulin er det ikke enkelt. Men vi skal ikke alle være tynne og noen av oss har vansker med å gå ned i vekt, men hurra siste året har jeg ikke lagt på meg, så kanskje jeg er på rett vei:) Spiser ofte og lite sukker. Jeg er og friskere nå så da blir det mer trening etterhvert, tjohoi:))

  3. Ha en fin dag og god start på uken. Her er det overskyet, men solen har lovt å titte frem i to timer i dag, så vi får se hvordan vi utnytter solglimtet 🙂

  4. håper du har hatt en fin dag i dag :))
   Det med kilo og litt for mye på sidene er og blir et problem,men spiser vi sundt og beveger oss daglig så får vi heller bare leve med litt ekstra,:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg