Regnvær!

Så er vi vel hjemme fra hytta også denne søndagen. Gårsdagen regnet bort og det var jo ekstra synd etter som vi hadde besøk av Hege, Bjørnar og barna den her helgen. I dag rømte vi tidlig hjem og her er det fin sommertemperatur lett overskyet. Solen titter i alle fall frem inne i mellom og gjør alt så mye lettere. Jarle og jeg har spist middag ute i dag på vår favorittrestaurant ikke nså langt her i fra. Nå sitter vi og oier over hvor mett vi er og har nok kunne latt det være igjen litt mere på fatet. 

Bølla hviler ut etter helgen, han  har ikke gjort skam på kjælenavnet sitt denne helgen. Tre små som springer og veiver rundt han gjør ikke saken bedre. Alt styret blir vel litt for mye for en liten valp som er mest vant til å gå her sammen med bare oss to. Han har i alle fall flatet ut nå og er bare så søt og snill. 

 

 

  1. Det har regna her å 🙂
   Jeg lurte på om du kunne skjekke en ting på bloggen min, har vært og kjøpt nye sko og lurer på din mening om de, vil liksom ikke gå ut med sko som ser teite ut heller, hehe 🙂
   Ha en fin dag videre 😀
   Theaemilien.blogg.no

  2. Kos å være med familien, men synd dere ikke hadde bedre vær. Har vært svært skiftende her og, men det er slik alltid her- så er vandt til det.
   Hørtes topp ut å spise på favorittstedet 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg