Gullegutten min!

Merkelig hvor godt det første kaffekruset om morgenen smaker. Det er en sann nytelse til siste dråpe. Ikke bare den gode smaken av mørke nytrekte kaffebønner, men det å kunne sitte der for seg selv å tenke gjennom den dagen som ligger foran meg. Dagen i dag lover ikke alt for mange aktiviteter, men noe er det jo alltid. Jeg tenkte å holde Bølla litt med selskap på formiddagen, rydde littt og se om denne leiligheten kan greie å fremstå som om det er en god husmor noen sted i nærheten. Så skal vi ta alle onsdagsbarna med oss til Finalebanen ( er en stor fin park ved sykehuset) selv om det ikke er onsdag i dag. Men forandring fryder også for ungene selv om det ikke er mere spennende enn et skifte av lekeplass. 

Ute er det kaldt og rått enda, men jeg håper på litt bedring i løpet av dagen. Kaffekoppen er tom og selv om jeg kunne tenke meg litt mere skal Bølla og jeg ut på dagens første luftetur før jeg kan gjøre mye annet. Nå ligger han på gulvet foran meg å ser håpefult opp med de vakreste brune øyne du kan tenke deg. Han er blitt fem måneder nå og selv om han kan være en håndfull til tider ville jeg ikke være han  foruten. Gullegutten min……..Her har han fått tak i Siljes gamle smokke og har tydeligvis forstått hvordan den skal brukes. For ei Bølle…..

 

 

    1. Litt surt her også selv om det er litt sol i øyeblikket ligger regnet å lurer ute i fjorden. Bølla så ikke så bøllete ut med smokk…

    2. Kos dere med barna. Gutten vår er glad når vi er på ulike lekeplasser. Er ikke alltid det er noe materielt som skal til for å glede de og er gøy å se at Minsten vår setter stor pris på nye opplevelser og variasjon 🙂

    3. For en hærlig liten tass han er :o)) Jeg er enig med dag om at den første kaffekoppen om morningen er spesiell, og jeg vil ikke være den foruten.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg