Hva om jeg vinner i Lotto!

Ville det ikke vært herlig å vinne en stor premie i Lotto? Noen ganger kan man ta den tanken litt lengre å lage lister over hva man skulle gjøre om man noen gang skulle kunne få en slik opplevelse. Jeg ville nok gitt bort en god del…til barn og barnabarn og kanskje et godt prosjekt eller to. Kanskje rive den gamle hytta og bygge en ny, men kanskje ikke, jeg liker den egentlig litt som den er i all sin utilstrekkelighet. Kanskje flytte i et hus, men så igjen trenger vi et stort hus..eller har vi det fint her vi er? Hvor mye plass trenger to mennesker?. Det betse ville vel være å  se litt på hvem som virkelig trenger noen kroner ekstra…Nå blir det vel med drømmen, men man kan jo alltrids levere en liten Lotto og håpe på at lynet skal slå ned, men jeg tro ikke jeg skal holde pusten mens jeg venter….

I dag tenkte jeg ta sykkelen ut av kjellerboden og i trafikk ned sykkelstien til midtbyen. Det er nøyaktig 7,5 kilometer noe som er en passe tur for denne kjerringen. Så skal Linda og jeg ut på vår vanlige kveldstur og da har jeg fått dne mosjonen denne kroppen tåler i løpet av en dag. 

2 kommentarer
  1. Sannsynligheten er jo ganske liten (34 Fakultet delt på 7 fakultet), men dersom man ikke leverer er sannsynligheten 0. En sykkeltur er kanskje et mer givende lite Lotto-eventyr?

  2. Det å vinne i lotto er nok en drøm vi alle har men det viktigste vi gjør når vi spiller er å bidra til større premier til dem som vinner…
   Drømmen er jo at det en gang skal bli min tur selv om jeg egentlig ikke tror på det og helt ærlig jeg har klart meg uten hittil.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg