Stauder på hjernen!

Ettersom det er finvær drar vi på hytta i ettermiddag. Nå er det bare så spennende å se hvordan det går i blomsterbedene. Merkelig hvor viktig dette skulle bli…jeg som aldri har hatt et blomsterbed før og heller ikke savnet et. Nå har jeg alltid mye blomster på verandaen og kan nesten ikke komme i gang fort nok, men at jeg skulle bry meg så mye det ville jeg aldri ha trodd. Nå er det like før jeg har lært meg navnet på noen av stadene også. På legens venterom i går tok jeg meg selv i å lese et hagemagasin. Ble helt oppslukt og tenkte..slik skal jeg ha, disse var fine…hadde egentlig litt lyst til å legge magasinet i veska og ta det med meg hjem. Men jeg er godt oppdratt så slik gjør jeg ikke. 

I løpet av dagen må jeg innom apotektet . På kontrollen i går fikk jeg enda en ny medisin og så fikk jeg beskjed om at jeg måtte ta tilskudd av kalk på grunn av all cortisonen. Rart hvordan ting blir…fra aldri å ta så mye som en paracet til å få medisin i store bæreposer. Kan ikke være bare bra…selv om vondt skal vondt fordrive. Håper jeg…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. Flotte planter. Det er morsomt å følge med på det som vokser og gror. Interessen min har blitt større med årene og nå er jeg helt hekta. Jeg er ikke glad i å ta medisin men har nok brukt ganske mye smertestillende på grunn av ryggen. Nå bruker jeg nesten ingenting heldigvis og håper det forsetter sånn.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg